

رنگ مو استیل – 6/57 – بژ سوئدی
89,000 تومان قیمت اصلی 89,000 تومان بود.76,000 تومانقیمت فعلی 76,000 تومان است.
رنگ موی کراتینه 100 میلی لیتر استیل با درخشش واقعی و دوام فوق العاده فرموله شده در کشور آلمان بوده و دارای میزان آمونیاک بسیار پایین می باشد که از خشکی موها پس از رنگ نمودن جلوگیری می نماید.
ناموجود
رنگ موی حرفه ای استیل شماره 6/57 – بژ سوئدی
رنگ مو بلوند بژ سوئدی بسیار زیبا از برند استیل شماره 6/57 با قدرت روشن کنندگی خوب و آمونیاک پایین جهت جلوگیری از خشکی موها بعد از عملیات رنگ آمیزی.
این شماره از رنگ مو اگر با کسیدان 6 درصد ترکیب شود قابلیت پوشش بسیار خوب موهای سفید را نیز خواهد داشت.
رنگ موی کراتینه استیل با درخشش واقعی و دوام فوق العاده فرموله شده در کشور آلمان بوده که حاوی نرم کننده و ویتامین C و B5 جهت تقویت ساقه و ریشه و تنظیم PH مو و شاین فوق العاده و حجم دهی بالا می باشد. این رنگ مو با ماندگاری طولانی, با آمونیاک بسیار پایین و 108 طیف گوناگون رنگی پاسخی برای تمامی سلیقه ها خواهد بود . موهایی به درخشندگی الماس را با رنگ موی استیل تجربه نمایید.
جهت مطالعه توضیحات تکمیلی در خصوص رنگ موی استیل از اینجا وارد شوید
1 دیدگاه برای رنگ مو استیل – 6/57 – بژ سوئدی
محصولات مرتبط
رنگ مو دنی وان – 0/00 – روشن کننده
295,000 تومانرنگ مو دنی وان – 10 – بلوند پلاتینه
295,000 تومانجدیدترین محصولات
ادکلن آرامیس 900 جان وین – حجم 100 میلی لیتر – درجه یک
4,500,000 تومان




اعظم –
موهام رو چند بار تاحالا طلایی شماره 7 زدم میشه این رنگ رو بزارم. چی کار کنم زردیش کمتر بشه؟
Rokhnegar –
سلام
بله مشکلی نیست
برای زردی کمتر از یک و نیم بند واریاسیون بنفش و یک پنجم دودی شماره 6 در رنگتون استفاده کنید و یا قبل از اینکه موهاتون رو رنگ کنید یک الی سه بار با شامو ضد زردی موهارو بشورید و بعد از خشک کردن موها عملیات رنگ آمیزی رو انجام دهید.
Rokhnegar –
امتیاز بینندگان:5 ستاره